Sommeraktiviteter

 Aktivitetene i Vrådal hyttegrend er basert på opplevelser av naturen både for store og små til alle årstider.

Glade barn skaper en god ferie for foreldrene
For å starte med de minste er det anlagt 3 mindre lekeplasser med sandkasser, husker og sklier. Disse er spredt rundt i feltet slik at barna kan oppholde seg i nærheten av hytta. Nedenfor hytte nr 12-16 ligger det en stor hoppepute. Denne er populær for barn i alle aldre. Nedenfor hyttene ved Nisser ligger det en sandstrand og en vanntrampoline. Robåter kan leies. Motorbåt kan leies i turistinformasjonen i sentrum.

Sportsfiske er best i perioden primo juni og ut august. Ved å kjøpe fiskekort kan du fiske over det meste av Vråvatn og øvre del av Nisser. Mest spennende fiskeplasser finner du i Roholtselva mellom de to innsjøene. Største fisk som er fanget av våre gjester de senere år, var en ørret på 4,2 kg tatt på spinner i juli måned av en dansk gutt på 11 år.

Ved Vrådal hyttegrend er du hjertelig velkommen til å grille. Det er grillplasser både ved hyttene og grillplasser ute på de nærmeste øyene.

I Vrådal er det 2 naturstier. Den ene av disse har utgangspunkt Vrådal Hyttegrend. Denne gir en del informasjon om geologien, plante- og dyrelivet og historiske severdigheter i området.Stien som er 1,2 km passerer et malerisk fossefall og utsiktspunkt som viser Vrådal på det vakreste

Sykling er en populær aktivitet hele sommeren. De fleste som har med sykkel bruker den når de skal til Vrådal Sentrum for å handle (3 km) eller for å sykle kortere og lengre rundturer.

Bane med internasjonale mål. Banen er gratis å bruke. Ta gjerne med dine egne racketer. Utstyr kan også leies.

 Webcam

Kontakt oss

Øyvegen 95, N-3853 Vrådal, Norway
Tel +47 35056183
Fax +47 35056220
E-mail: info@hyttegrend.no
Org nr: NO892963932MVA

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.